Arbejdende værksteder

Bi-Hytten

Biavl er en omsiggribende beskæftigelse, for mennesker som føler en stærk tilknytning til naturen og alle dens ressourcer og

Inge Lise Balken, Langgyde 1, Hejlsminde, 6094 Hejls,

har taget skridtet fuldt ud og sælger ikke blot honning ved vejkanten, men har etableret et showroom og værksted, hvor hun selv honning behandler, støber vokslys, laver honning bolsjer og naturkosmetik, og har igangsat en mjød-produktion, ligesom hun løbende arrangerer workshops om de forskellige emner, herunder en rundvisning til bi-staderne, som danner baggrund for det hele.

Bi-Hytten har ikke faste åbningstider, men hvis du kommer vejen forbi, og døren er åben, så vil du altid være velkommen til at få en dybere indsigt i eller fortælling om biernes verden.

Design Bakkehuset

Annelises timer ved væven er hobby og hygge i skøn forening. Hun har vævet i ca. 30 år og finder stadig inspiration i farvesammensætninger og opbygning af mønstre til de forskellige ting, hun laver. Ved væven fremtryller Annelise bl.a. de smukkeste duge, puder og viskestykker,

men Bakkehuset danner også rammen om fremstilling af vævede brugsting som lunchservietter, løbere, plaider og meget mere i bomuld, hør, uld og silke.

Åbent efter nærmere aftale.

Hejls Landevej 76, 6094 Hejls, Tel: 7557 4131.