Folk i Hejlsminde

Folk i Hejlsminde, Forsamlingshuset, Havnevej 1, 6094 Hejls

har en del år på bagen og har specialiseret sig i folk music, som både kan være solister og ensembler. Programmet fremgår nedenfor:

folk i Hejlsminde

- musik for livet - et liv med musik -

folk i Hejlsminde

- musik for livet - et liv med musik -

Hejlsminde, marts 2022

2022


Mandag den 2. maj kl. 20: Ann-Mette Elten kr. 250,-

Vi måtte vælge at udsætte julekoncerten den 16. december 2021, men har været så heldige, at Ann-Mette og Niels i stedet vil synge og spille for os denne mandag.

Vi kan nok ikke bruge: ”Lad juletravlheden blive derhjemme” fra den tidligere beskrivelse, men ”Læn dig tilbage og glem for en stund alt om epidemier, i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.” kan vist bedre bruges.

Vi er glade og stolte over at kunne byde Ann-Mette og Niels velkommen tilbage i Hejlsminde.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken - Menuen er pt ikke kendt, men vi har erfaring med, at den er velsmagende (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).


Søndag den 12. juni kl. 20: Eleanor Shanley og John Feeley kr 200,-

Det er forhåbentlig den sidste koncert, vi har været nødt til at aflyse pga corona-epedimi eller lignende, for det er da ærgerligt og besværligt, men nu kan vi endelig igen byde velkommen til Eleanor Shanley og John Feeley.

Eleanor har været hos os flere gange og hun glæder sig til at præsentere os for John Feeley og John Feeley for os. De udgav forrige år en fantastisk CD sammen, og den vil der komme mange numre fra.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – - Menuen er pt ikke kendt, men vi har erfaring med, at den er velsmagende (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).


Onsdag den 17. august kl. 20: Dobbeltkoncert - Pia Nygaard, Denis McLaughlin, Jens Holgersen og en del af Danmarks premieren for det canadiske violintalent – Irish Millie - kr 150,-

Irish Millie er en ung canadisk pige, som spiller violin efter irsk tradition. Den 14-årige Millie er kåret til ”Young Performer of the Year” i Canada. Et af hendes store forbilleder er Nathalie McMaster, som mange har oplevet til Tønder Festival. Millie har aldrig før siddet i et fly, så hun er ude på den helt store oplevelse med sin tur til bl.a. Danmark. Hun har følgeskab af sin far, som også akkompagnerer hende på guitar. Turen til Danmark er bl.a. arrangeret i samarbejde med ”Sulelængen” i Magtenbølle på Fyn.

Med rundt i Danmark er Denis McLaughlin, Pia Nygaard og Jens Holgersen, som jævnligt spiller folkemusik sammen. Denis er irsk, men bor i Danmark og har et langt CV- på den danske folkemusikscene, bl.a. som medlem af Shamrock, og som en væsentlig grund til at Allmost Irish har den succes, de har. Pia Nygaard er uddannet på Folkemusiklinien på Konservatoriet. Jens Holgersen er bassist med en meget bred musikalsk grund. (han har tidligere besøgt os som medlem af De gyldne Drenge og Christian Søgaard Trio).

Vi forventer, at vi får musik af de to ”grupper” hver for sig, men også et forrygende samspil.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – Menuen er pt ikke kendt, men vi har erfaring med, at den er velsmagende (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).Vi vil gerne lave ”gavekort”, hvis du vil glæde nogen med en god oplevelse.

Vi tager forbehold for evt. ændringer i programmet.

Reservation på folkihejlsminde@gmail.com.

Alle arrangementerne foregår i Hejlsminde Forsamlingshus, Havnevej 1, Hejlsminde, 6094 Hejls