Praktiske oplysninger til foreninger

Hjælp til selvhjælp.

Hejls og Hejlsminde området har generelt brug for, at så mange mennesker som muligt har kendskab til og eventuelt kommer forbi området.

For at området kan få så høj en profilering som muligt er det derfor vigtigt, at alle arrangementer i området kommer med i Kolding Kommune's arrangementskalender.

Dels for at profilere området, men også for at sikre, at det størst mulige publikum deltager i de arrangementer, som der ofte er lagt mange timer i at få op at stå.

I det omfang der er tale om et indtægtsgivende arrangement, vil der også her være en direkte interesse i at få flest muligt med.

Og så får de lokale i området en bedre chance for på ét sted, at få et overblik over hvilke dage de skal reservere til hvad - steder, tidspunkter, indhold m.v.

Ud over at arrangementet bliver tilgængeligt på nettet, vil mange arrangementer også komme til at fremgå af foldere og eventuelle annoncer, som Kolding Kommune udgiver. Hejls og Hejlsminde har brug for denne profilering.

Indhold nedenfor på denne side:

Opret arrangør eller forening

Annoncering af arrangementer

Mini-hjemmesider til foreninger på det frivillige område

Opret arrangør eller forening

For at sikre at alle lokale i området, og andre, som er interesseret i din forenings aktivitet, kan finde frem til netop din forening skal den oprettes i Kolding Kommune's foreningsregister, med postnummer 6094. Ved at lægge den ind her kan alle lokale også finde frem til lige netop den forening der passer bedst til deres behov. Her kan du også henvise til din forenings hjemmeside, så du sparer, at skulle vedligeholde oplysninger mange steder.

Det gøre hurtigt og nemt på dette link.

Det er vigtigt at oplysningerne holdes ved lige, så borgerne ikke går forgæves og glemmer det de egentligt havde til hensigt med at kontakte foreningen.

Det gør du ved at gå ind på dette link, indtaste hele eller dele af foreningens navn, trykke på "Søg" og når foreningen kommer op, at gå ind i "Ret info". Hurtigt, enkelt og effektivt.

Når foreningsoplysningerne er tilgængelige (husk postnummeret skal være 6094 for at komme med i vores søgning), er det nemt at gå ind, at oprette alle de arrangementer I har brug for.

Annoncering af arrangementer

Du selv kan indtaste et arrangement i Arrangementskalenderen? Det er en hurtig og nem måde at annoncere på. Og så er det gratis.

Næsten uanset, hvilken form for arrangement du holder, kan det annonceres i Arrangementskalenderen - om det er sogneaften, badminton, iværksætterkursus eller maleriudstilling.

Du kan også bruge Arrangementskalenderen i din planlægning. Før du lægger dig fast på en dato for dit arrangement, er det for eksempel en god idé at tjekke, hvad andre måtte have annonceret. Det giver dig mulighed for at styre fri af dage, hvor der er andre spændende arrangementer på plakaten.

Har du brug for hjælp kan du selv kontakte Kultur og Fritidsforvaltningen, og ellers kan du selv indtaste arrangementet på Kultunaut

Mini-hjemmesider til foreninger på det frivillige område

Foreninger på det frivillige område kan gratis få egen hjemmeside under kolding.dk.

Man kan, hvis man selv bestiller og betaler det, få sit eget domænenavn til denne "mini-hjemmeside". Udadtil vil den fremstå som en helt selvstændig hjemmeside. Grafisk er siden opbygget på samme måde som kolding.dk, men foreningen kan vælge andre farver, ligesom topfrisen og logo naturligvis adskiller sig fra kolding.dk.

Initiativet er taget for at fremme det kulturelle fællesskab i Kommunen ved at synliggøre de mange frivillige aktiviteter, der foregår på fritids-, kultur-, idræts- og socialområdet.

Gå ind på dette link og få yderligere information.

Her kan du også finde hjælp til at få siden op at stå.