Hejlsminde på Wikipedia

Jeg har andre steder på hjemmesiden opfordret vores lokale befolkning til at sprede budskabet om vores herlige område til offentlige databaser, og en forfatter (redaktionen bekendt) har nu gjort sig den umage at lægge Hejls og Hejlsminde på Wikipedia.

En stor del af historien er hentet fra hejlshejlsminde.dk, men det gør ikke beskrivelsen ringere.

Tværtimod gav det anledning til, at en slåfejl, som var overleveret fra et lokalt udarbejdet undervisningsmateriale, havde sneget sig ind på hjemmesiden.

Fejlen blev konstateret af den pågældende forfatter og fejlen er nu rettet.

Så jo flere øjne, jo bedre kvalitet.

Mange har allerede kontaktet redaktionen for afklaring, og det bliver modtaget positivt, evalueret, og som nu rettet, hvis der er tale om faktuelle fejl.

Redaktionen kan derfor ikke nok opfordre folk til at informere om eventuelle fejl på hjemmesiden, så vi ikke får spredt misinformation mere end højest nødvendigt.

Hjemmesiden er meget omfattende, så hvis du ønsker det korte rids, kan du nu finde det på Wikipedia, hvor man også er velkommen til at supplere eller kritisere, hvis der er behov for det.

Kig f.eks. på de nye sider:

http://da.wikipedia.org/wiki/Hejls

http://da.wikipedia.org/wiki/Hejlsminde

http://www.frejabyrding.dk/historie.htm

eller hjælp til med at få bedre beskrivelser på f.eks.:

http://da.wikipedia.org/wiki/Hejls_Kirke

http://da.wikipedia.org/wiki/Hejls_Sogn

Du er velkommen til at benytte hejlshejlsminde.dk som kilde i de beskrivelser du laver, men vær venlig at forholde dig kritisk, så vi ikke får misinformeret mere end højest nødvendigt.

God fornøjelse og på forhånd tak for indsatsen.