Arrangement i Hejlsminde

folk i Hejlsminde

- musik for livet  -  et liv med musik -


Vi tager forbehold for evt. ændringer i programmet.

Reservation på folkihejlsminde@gmail.com eller tlf. 4078 4994 Ingelise eller Uffe,


Alle arrangementerne foregår i Hejlsminde Forsamlingshus, Havnevej 1,

Hejlsminde, 6094 Hejls 2021


Onsdag den 15. september kl. 20: Halfdanskerne kr. 200,-

Så er de her endelig igen - HALFDANSKERNE et af Danmarks bedste og mest populære viseorkestre. Siden de i 2015 lancerede showet “Noget om en poet” i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel.

I en tid, hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser HALFDANSKERNE, at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

Når Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold går på scenen, får vi en koncert, hvor grundmaterialet fortsat er sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre danske digtere, arrangeret og fortolket af de tre dygtige musikere og fremført i et underholdende, morsomt og energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – menu følger - (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).


Tirsdag den 12. oktober kl. 20: The Quiggs kr 200,-

The Quiggs er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe The McCalmans. Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandets ophør i 2010. Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver. Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangens tradition og fortsætter med at turnere i Danmark, Tyskland og Holland med stor succes. Kombinationen af sammenspil, solo numre og sjove anekdoter har vundet stor ros fra både publikum og arrangerer p.g.a. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med The Quiggs er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange, der søger publikums deltagelse.

De har i løbet af 2020 udgivet en anbefalelsesværdig CD, som vi er sikre på de har med i kufferten, så I kan erhverve den – hvis I ikke allerede har købt den via deres facebook/eller hjemmeside. De har i øvrigt også været flittige med nogle on-line koncerter, så nogle af abstinenserne har kunnet aflastes.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken - (kr. 100,- kr pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne). 

 

Torsdag den 18. november kl. 20: Tørfisk entré kr. 250,-

ALT UDSOLGT

Tørfisk behøver tilsyneladende ikke den store præsentation, da alle pladser er solgt allerede på nuværende tidspunkt, og vi har en lang venteliste, men mon ikke der venter os en hyggelig, god og morsom musikalsk oplevelse.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – menu følger - (kr. 100,- kr pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).


Torsdag den 16. december kl. 20: Ann-Mette Elten kr. 250,-

ALT UDSOLGT

Lad juletravlheden blive derhjemme.

Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer, og luften sitrer, når Ann-Mette synger klassiske sange som ”O mio babbino caro” og ”Pie Jesu” med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner.

Vi er glade og stolte over at kunne byde Ann-Mette og Niels velkommen tilbage i Hejlsminde.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – menu følger - (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).

2022


Torsdag den 3. februar kl. 20: Eleanor Shanley og John Feeley kr 200,-

En ”gylden stemme” og en gudsbenådet dygtig guitarist, har i lock-down perioden udgivet en fantastisk CD – ”Cancion de Amor”, som de så gerne ville have præsenteret for os i februar 21, men pga ……., bliver det først nu. I kan roligt glæde jer det er ”cacao for trommehinderne”. Snyd ikke dig selv og dem du normalt går til musik med for denne oplevelse.

Eleanor har været hos os flere gange og hun glæder sig til at præsentere os for John Feeley og John Feeley for os.

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – menu følger - (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne). 


Mandag den 21. marts kl. 20: Other Roads entré kr. 150,-

Vi er blevet præsenteret for dette band af en god nordjysk ven af folkemusik. Da vi hørte deres musik blev vi overbeviste om, at det måtte være noget for ”vores publikum”.

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands, de turnerer flittigt i det meste af Europa og New Zealand.

Pete Abbott er en fantastisk singer/songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt, at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner.

Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister med 8 mesterskaber i Scottish Fiddle bag sig. Han har turneret over hele verden, og underviser desuden musikere på sine egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien. Foruden violinen mestrer Gregor også basguitar og mandolin. Dave Walmisley er multi-instrumentalist og singer/songwriter, han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og hans vidunderlige on-stage humor har gjort ham til et meget vigtigt medlem af bandet.

Other Roads skaber den helt fantastisk spændende og unikke sound, der kendetegner deres koncerter, ved at kombinere musikken med deres vellydende vokalharmonier. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

En musikanmelder har udtalt:

”Individually they’re excellent … together they’re just magic!”

Kl. 18.30 er der mad fra Ellegaards Landkøkken – sædvanligvis meget velsmagende - (kr. 100,- pr person, dog kun mod forudbestilling – gerne samtidig med billetterne).Der tages forbehold for ændringer i programmet
Reservation på folkihejlsminde@gmail.com eller tlf.
4078 4994 Ingelise eller Uffe,
Alle arrangementerne foregår i Hejlsminde Forsamlingshus, Havnevej 1,
folk i Hejlsminde
- musik for livet - et liv med musik -
folk i Hejlsminde
- musik for livet - et liv med musik

Comments